over  |  brigitte

Je bent hier!

Wat gaaf dat je hier bent en dit leest! Iets heeft je naar deze plek gebracht en ik ben heel benieuwd naar wat dat is. Jouw impuls om nu eindelijk jouw werkplek op te ruimen? Omdat je dat boek nu echt wel eens wilt gaan schrijven? Of kriebelt er al heel lang iets in jou dat naar buiten wil, maar je hebt geen idee wat en hoe? Wat het ook is…je bent zo welkom!

Fascinerend

Mijn fascinatie voor ruimte en mens heeft mij naar hier gebracht. Waarom voel ik mij op die ene plek senang en op de andere plek helemaal niet? En, waar zit ’em dat dan precies in? Of, waarom ging het groot brengen van mijn kinderen mij soepel af, terwijl ik op het gebied van persoonlijke financiën niet altijd zulke slimme keuzes maak? En nog interessanter… wat maakt dat dit voor mij zo is terwijl een ander precies het omgekeerde ervaart? 

Life Journey

Afijn, die fascinatie voor mens & ruimte in combinatie met mijn behoefte aan helderheid, lerencompleet zijnordening, traveling light, praktische toepasbaarheid, vrijheid, structuur en schoonheid, hebben mij – so far – een interessante en rijke levensreis opgeleverd waarin ik ondermeer veel geleerd en ontdekt heb over mens zijn, belongingfocus, gezond zijn, vanuit mogelijkheid leven, ruimte creëren, aandachtenergie en beweging.

Moments of Truth

Tijdens mijn levensreis zijn er meerdere life changing moments geweest. Drie daarvan hebben mij rechtstreeks naar hohm geleid.

  • Toen ik tijdens mijn Feng Shui opleiding kennis maakte met mijn eigen levensenergie en weerstand in mijzelf waarnam. Waar werd ik precies door getriggerd en waar kwam mijn weerstand vandaan? Al me al had ik een jaar nodig om dit uit te vogelen; voordat ik mijn kracht helemaal in eigendom kon nemen. Ik ben nogal eigenwijs en neem niet zomaar iets aan.
  • Het tweede moment was eerder een experiment. Ik had net het theoretische deel van mijn opleiding afgerond; mijn kids hadden examen gedaan en ik had het plan opgevat om naar mijn geboorteplaats terug te verhuizen. So far so good. En, ik was vastbesloten om bij de keuze en inrichting van ons nieuwe appartement (binnen enkele jaren zouden de jongens uitvliegen en zou het mijn appartement zijn) heel bewust te werken met alles wat ik geleerd had over persoonlijke ruimte creëren in combinatie met wat ik wilde dat deze nieuwe woning voor mij zou zijn. En, dat heb ik geweten. Ik heb alles en meer ontvangen! Een fijne plek waar de mensen in mijn leven graag komen; uitbundige familiefeestjes; een fantastische werkplek. En, ook een geweldige levenspartner; mijn gezondheid; mijn eigen bedrijf; een ongekende lust for life. En, zo kan ik nog wel even doorgaan. Wat ik niet zal doen. Of toch…experiment geslaagd!
  • Het derde moment is iets korter geleden. Van achter mijn laptop maakte ik kennis met de blue print van mijn levenskracht vanuit de Human Design. Een hypermodern systeem dat werkt vanuit het perspectief van de energiecentra (chakra’s) in het lichaam. Wham! Die kwam direct en vol binnen. Een en al (h)erkenning en voor het eerst in mijn leven voelde ik mijn echt volledig gekend, gezien en gehoord. Intens en ontroerend. Sindsdien voel ik mij zo vrij en geef ik vol vertrouwen expressie aan mijn unieke perspectief op het leven. Omdat ik weet dat dit nu net ‘t verschil maakt.
Professionele Achtergrond

Nu moet je moet weten dat – voordat ik met Hohm begon – ik een heel ander leven had. De eerste tig jaar van mijn werkende leven heb ik – in veel verschillende functies voor uiteenlopende markten en doelgroepen en altijd me veel plezier – full swing gewerkt in het bedrijfsleven bij een van Nederland’s grootste online publishers. Zo ben ik uitgever, direct marketeer, marketingmanager, online developer, projectmanager en web intelligence developer geweest.

Dubbel Op

Dubbelop is eens zo dik zei mijn moeder altijd als wij (mijn broers, zussen en ik) weer eens een dikke laag hagelslag op onze boterham laadde. En, zo is het. Mijn professionele achtergrond in combi met mijn passie en ervaring op het gebied van analyse en helderheid vormen een stevige en concrete basis voor hohm waarin het mij voor alles gaat om het onzichtbare concreet te maken en het ongrijpbare tastbaar. Geen vaag gedoe, maar concreet, helder en direct toepasbaar in je eigen leven.

Creëer Bewust

De lilnkjes naar de 3 verschillende elkaar aanvullende en versterkende hohm diensten waarmee jij jouw ruimte en leven(sdoelen) bewust creëert, vind je hieronder.