over  |  energie

Energie Matchen?

Everything is energy. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. Aldus Einstein.

Frequentie  |  Kwaliteiten

Zo Simpel? In de praktijk blijkt dat best nog wel lastig te zijn. Weet jij op welke frequentie (trilling) jouw persoonlijke energie vibreert? Of…de frequentie van datgene waar jij op uit bent in je leven? En, heb je enig idee hoe jouw energiekwaliteit beïnvloed wordt door die van je directe omgeving en visa versa?

Beproefde Systemen

Helderheid in bovenstaande maakt het in ieder geval een stuk eenvoudiger om het leven te creëren dat jij wilt. En, gelukkig hoeven wij het wiel niet zelf uit te vinden. Zo zijn er diverse beproefde energie analyse methoden die een goed inzicht geven in de verschillende energie kwaliteiten (simpel gezegd heeft elke energiekwaliteit een eigen trillingsfrequentie) en hun onderlinge dynamiek.

Diepgaand  |  Accuraat

Ik maak voor de energie analyses gebruik van 3 systemen. De verschillende systemen vullen elkaar geweldig mooi aan en geven een prachtig en accuraat beeld van wie jij bent (en niet bent); hoe het bij jou werkt en wat er nodig is om jouw ruimte en leven af te stemmen op jouw levensdoelen en een vervuld leven te hebben.

  • Mensen   |  Human Design  Een hypermodern systeem dat werkt o.b.v. 9 energie kwaliteiten verbonden met de energiecentra (chakra’s) in ons lichaam. Dit systeem is intern georienteerd. Hoe werkt het bij mij van binnen?
  • Mensen   |  Nine Star Ki  Een enkele duizenden jaren oud – van oorsprong Oosters systeem – dat werkt o.b.v. 9 energie kwaliteiten vanuit de 5 elementen vuur, aarde, metaal, water en hout. Dit systeem is extern georienteerd. Hoe (vanuit welke energiekwaliteiten en -dynamiek) inter-acteer ik met de wereld om mij heen?
  • Ruimte Materie  |  Feng Shui  De grote zus van Nine Star Ki die ook werkt met de 9 energie kwaliteiten vanuit de 5 elementen en is georienteerd op de wisselwerking tussen mens & ruimte. Hierbij wordt de plattegrond van een ruimte geplot op de zogeheten Ba Gua om zo de verschillende energiekwaliteiten en –dynamiek van een woon werk ruimte in kaart te brengen Welke energiekwaliteiten bevat een ruimte? Hoe vrij en krachtig stroomt de energie? Wat ontbreekt er en waar verdwijnt de energie? 
Concreet  |  Toepasbaar

Mijn praktische aard en mijn kracht om helderheid te brengen in complexe zaken heb ik jarenlang getraind, gevormd en ontwikkeld in het bedrijfsleven. Het onzichtbare concreet en het ongrijpbare tastbaar maken is iets dat ik van nature graag doe. Voor jou. Zodat jij jouw volgende stap(pen) vol vertrouwen (in je zelf en jouw unieke perspectief en kracht) maakt. Dat is waar ik van ga stralen. Dus bij hohm geen vaag gedoe, maar concreet, helder en direct toepasbaar in je eigen leven.

Centre of Your Life

Bij hohm staan jij en jouw levensdoelen altijd centraal. Waar ben jij op uit in je leven? Hoe krijg jij dingen voor elkaar? Hoe ziet jouw beslissingsproces eruit? Welke energiekwaliteit inspireert jou om in beweging te komen? Waar zitten jouw blinde vlekken en hoe ga je die herkennen? En, hoe kun jij jouw leven en woon werk ruimte zo inrichten dat je bekrachtigd en uitgedaagd wordt om groter te zijn dan je nu laat zien. Hoe dan ook, jij en jouw levensdoelen staan in alle hohm diensten altijd centraal.

Energie Bewust Matchen

De linkjes naar de 3 verschillende elkaar aanvullende en versterkende hohm diensten waarmee jij jouw ruimte en leven(sdoelen) bewust creëert, vind je hieronder.